Familiedagen:

En meget stor succes, som vi vil forsøge at gentage på et tidspunkt.

MFF medlemmer startede med en meget informativ briefing omkring den øjeblikkelig status for SEAHAWK projektet af OK Claus Buur fra projektkontoret i Ballerup. Herefter bød formanden velkommen til alle deltagere i familiedagen, som startede med et flying display med Baby Blue (flyveskolens opvisningshold), F-16 og til sidst kom LYNX/SEAHAWK med en rigtig fin afslutning.

Nedenstående billede taget fra flyvningen med SEAHAWK til familiedagen. Taget fra LYNX af SEAHAWK, hvor man kan se tilskuerne i baggrunden:

Efter en orientering af REF om programmet kunne alle bevæge sig rundt og se de ting man nu havde lyst til. Der var selvfølgelig mulighed for at se både LYNX og SEAHAWK, der var ligeledes en Crash Tender fra Brand og Redning på pladsen. Herudover kunne man få en rundvisning i simulatoren og gå over og se på de nye bygninger, som eskadrillen overtager i slutningen af året.

Kl. 1730 startede buffeten, som var sponsoreret af SEP og Scandinavian Avionics A/S. Super dejlig mad og drikke, og specielt MFF medlemmer blev siddende til langt ud på aftenen for at delagtiggøre hinanden i de gode historier, der altid kommer på bordet, når chancen byder sig.

Efter en god nats søvn var der morgenmad kl. 0900, som blev nydt i det gode vejr foran hangaren med udsigt til landende fly og startende fly i Karup. En super god afslutning på et yderst vellykket arrangement.

Bestyrelsen vil gerne takke alle medlemmer, der tog sig tid til at deltage og som dermed bidrog til at gøre dagen til en god dag for alle de deltagende.